Wiskunde Bijles Den Haag door docent wiskunde

face to face

 

Zeker voor wiskunde op het VWO geldt dat voor tentamens en examens inzicht is vereist om tot een redelijk cijfer te komen. Inzicht vraagt onder meer analytische vaardigheden en voorstellingsvermogen. 
Waaróm doe je wat je doet?
Deze vaardigheden kunnen door extra wiskunde onderwijs worden aangeleerd of verbeterd. 

Vaak is het begrip van de stof er wel na uitleg op school, maar blijft het zelf doen het probleem.
De docent (ikzelf!) legt dan ook niet alleen maar uit, maar zorgt er vooral voor dat de leerling zich de juiste vragen gaat stellen om tot betere resultaten en betere cijfers te komen.
 

Persoonlijke aanpak

Aangezien ieders probleem net weer wat anders is heb ik geen standaard aanpak, maar wordt mijn werkwijze op de leerling afgestemd. Met rustige en duidelijke uitleg!
Naar mijn mening is het domweg oefenen zonder directe feedback niet erg effectief, daarom is het intensief werken, voor mij, maar ook voor de leerling..


Bewijzen, Statistiek en Kansberekening, Algebra, Meetkunde, Differentiëren, Logaritmen.... Wiskunde wordt straks misschien wel leuk voor uw zoon of dochter! 

Eventuele achterstanden in basiskennis wiskunde worden uiteraard zo snel mogelijk ingehaald.
De wiskunde bijlessen in Den Haag duren meestal 1 uur, en de leerling kan dat uur ook voor andere vakken gebruiken als dat gewenst is.

De docent van 1·2·3 bijles heeft meer dan 18 jaar ervaring met het geven van bijles voor de onderbouw en bovenbouw van de middelbare school.
Hij is gespecialiseerd in bijles wiskunde tot en met het niveau van het examen van 5 Havo en 6 VWO.
Dit geldt voor wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C en wiskunde D.

 

© 2024 www.123bijles.nl  

Columbusstraat 163-A
2561 AE Den Haag
Plattegrond (kaart)

e-mail adres